Лайм

Хлопець впустив новенький айфон у річку і знайшов геніальний спосіб його повернути: фото

Кмітливий юнак виловив телефон за допомогою магнітної вудки

Житель Берліна недовго радів новому iPhone 12 Pro: під час прогулянки на мосту він впустив його прямо у воду. Благо, винахідливість і гарне знання пристрою допомогли хлопцеві повернути пропажу. Про пошуки телефону у Twitter розповів друг молодого чоловіка Фредерік Рідел.

Фото: twitter.com/frederikRiedel/

"Дещо сталося сьогодні ввечері. Мій друг впустив свій iPhone 12 Pro у канал в Берліні. Він зник у грязі. Він заліз у воду на глибину 90 см, але не зміг його знайти. Замість цього він знайшов Nintendo Switch, - написав Рідел. - Я ніколи б не подумав, що ми зможемо витягнути його з каналу. Але виявилося, що нові айфони мають вбудовану технологію діставання з каналів".

Хлопець згадав, що в задній панелі телефону є магнітний передавач для бездротової зарядки MagSafe. Він вирішив прикріпити до мотузки ще один магніт, і така "вудка" спрацювала: айфон виринув із річкового мулу.

Фото: twitter.com/frederikRiedel/

"Важко повірити, що це сталося сьогодні о 3 годині ночі. Телефон все ще працює, і після декількох годин у каналі акумулятор був майже повністю заряджений", - написав Рідел.

Фото: twitter.com/frederikRiedel/

Магніти не вперше використовують для лову айфонів. У березні жінці вдалося витягнути свій iPhone із замерзлого озера після 30 днів у воді за допомогою магніту, прикріпленого до мотузки.

  • Рибалки витягли з мертвого кита "морський скарб" вартістю понад 1,5 млн доларів. Несподівана знахідка зробила рибалок багатіями, хоча цією речовиною нудить кашалотів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео