RU  UA

Дізнатися

Ален Делон після інсульту та чуток про смерть з'явився на обкладинці журналу: як виглядає актор у свої 85

Читачі глянцю не впізнають актора та підозрюють його в пластичних операціях

85-річний актор Ален Делон став героєм свіжого випуску французького журналу Paris Match. Це перша поява зірки картини "На яскравому сонці" на публіці після перенесеного інсульту і чуток про смерть.

Фото обкладинки із зображенням артиста опубліковано на сторінці видання в Instagram. На знімку Делон позує в джинсах, блакитній сорочці та темному піджаку. На шиї актора пов'язаний шарф, який надає образу французького шику.


Фотографія набрала близько 4 тисяч лайків, а в коментарях активно обговорюють нову зовнішність Алена Делона. Багато пишуть, що не впізнають актора на цьому знімку і припустили, що він "щось зробив з обличчям". А шанувальники творчості захоплюються кумиром та пишуть, що їм приємно бачити зірку кіно здоровим та усміхненим.

Ален Делон переніс інсульт близько двох років тому. Ця неприємність викликала крововилив та небажане скупчення крові всередині організму, в зв'язку з чим артисту доводилося відновлюватися в елітній клініці Швейцарії.

Новина про інсульт у зірки кіно спровокувала в мережі активний запит користувачів, чи дійсно помер Ален Делон. Пік запиту "Ален Делон помер" припав на 16 серпня 2019 року.

  • Після чуток про смерть син актора показав спільний кадр з батьком. На ньому зображений трохи схудлий, але усміхнений Ален Делон та його спадкоємець Ален-Фаб'єн.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

В День семьи 2024 в Украине певица Lama показала фото со своим избранником Романом и высказалась о семейных ценностях