Лайм

Дружина Віктора Павліка з сином таємно виписалися з пологового будинку - не хотіли бачити журналістів

Катерина Репяхова та маленький Михасик вже вдома

Катерина Репяхова активно веде особистий блог в Instagram, де розповідає про будні всієї своєї родини. 18 червня дружина Віктора Павліка скаржилася на "муки" материнства, рекламувала одяг для молодих мам, але про виписку з пологового будинку промовчала.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Як пізніше пояснила дівчина в "сторіз", вони з чоловіком вирішили не афішувати цю подію, оскільки не хотіли, щоб цей особливий для них день висвітлювали в ЗМІ.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Спеціально не говорила про виписку, бо не хотіла, щоб журналісти приїхали. Знаю, що багато хто хотів, питали. Тому максимально намагалася не афішувати це. І Слава Богу нікого не було", - поділилася Катя.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Віктор Павлик зустрів молоду дружину букетом троянд, а маленького Михасика чекала кімната, прикрашена повітряними кульками. "Вдома дуже добре", - зазначила молода мама.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Пізніше Катерина все ж показала кадри, зроблені в день виписки. Для важливого дня дружина артиста вбралася у легку сукню з квітковим принтом, а з аксесуарів вибрала тонкий ремінець та нові сережки, які, за словами дівчини, вона планувала вдягнути на свій день народження - 13 червня Репяховій виповнилося 27 років.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Новонародженого малюка вдягли в ошатний білий бодік з іменною вишивкою. Обличчя хлопчика батьки вирішили поки не показувати.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Віктор Павлік та Катерина Репяхова стали батьками 15 червня, і вже наступного день молода мама опинилася під крапельницею. Дружина співака опублікувала фотографію з голкою в руці і написала, що їй стало гірше. Пізніше дівчина пояснила, що з нею сталося.
  • Читайте також на theLime, що Віктор Павлік подарував молодій дружині за народження сина. Подарунок Катю дуже зворушив.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера