Лайм

Переможниця "Танців з зірками" пояснила, чому на похороні Чапкіса було мало знаменитостей

Ілона Гвоздьова попрощалася з хореографом на Байковому кладовищі

Близько тижня тому в Києві помер Григорій Чапкіс. Смерть хореографа у соцмережах вшанували десятки знаменитостей, а ось попрощатися прийшли лише одиниці. На похороні народного артиста була його колега по "Танцях з зірками" Ілона Гвоздьова, яка висловилася з приводу відсутності зірок на траурній церемонії.

"Мені здається, це не якийсь флешмоб або світська подія. Люди повинні приходити, коли дійсно відчувають потребу попрощатися з цією людиною. У мене є така необхідність, тому що я вважаю його дійсно учасником свого творчого життя і прикладом для наслідування. Тому я прийшла, а всі інші - їхня справа", - пояснила танцівниця сайту ТСН.

Ілона Гвоздьова з Григорієм Чапкісом та його сином Грегом Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова перемогла у 5-му сезоні танцювального шоу "Танці з зірками", будучи партнеркою коміка Ігоря Ласточкіна. Також хореограф в різний час танцювала в парі зі співаком Олександром Кривошапко, коміком Юрієм Ткачем та телеведучим Володимиром Остапчуком.

  • Григорій Чапкіс помер 13 червня у колі рідних. Прощання з народним артистом пройшло 18 числа у Національній Філармонії України. Провести в останній путь хореографа прийшли рідні, шанувальники його творчості та деякі знаменитості. Поховали танцюриста на Байковому кладовищі.
  • Попрощатися з народним артистом прийшов президент України Володимир Зеленський. Він поклав квіти до труни Чапкіса, після цього підійшов до родичів танцюриста, щоб висловити співчуття. Від коментарів глава держави відмовився.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков