Лайм

Вагітна MamaRika випустила кліп до пісні KAVA та показала в ньому весільні кадри

Нове відео співачки - невеликий екскурс у події останнього року

MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова), яка готується вперше стати мамою, презентувала кліп до пісні KAVA. У ролику співачка показує щасливі моменти, які вона разом з чоловіком, комедійним актором Сергієм Середою, пережила за останній карантинний рік.

Прем'єра відеоряду відбулася 24 червня на YouTube-каналі виконавиці. Кліп починається з весільної церемонії, яка пройшла навесні минулого року в Таїланді, потім кадри змінюються буднями пари та сімейними святами, а в кінці відео можна побачити трепетний момент очікування малюка.

"Ідея кліпу полягає в тому, щоб показати, як ми жили під час карантину, що переживали і до чого прийшли. Це ніби невеличкий екскурс в події останнього року", - пояснила співачка.

MamaRika та Сергій Середа одружилися в березні 2020 року. Весільна церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) у режимі повної таємності.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан вже не приховати - вирішила поділитися радісною новиною. Співачка опублікувала спільну фотографію з чоловіком, на якій добре помітний кругленький животик.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.