RU  UA

Дізнатися

Звільнити Брітні Спірс від опікуна вимагають навіть "Загони Путіна" - тепер суд просто не має вибору

Свою акцію вони назвали #freeBritney

На черговому засіданні суду Брітні Спірс попросила скасувати опіку батька, під якою знаходиться 13 років. На підтримку співачки виступили її численні шанувальники, колеги й навіть представники руху "Загони Путіна".

Група активістів, яка в основному складається з пенсіонерів, не розуміє, що 39-річна Брітні "накоїла такого, що її позбавили всього" і "як вона все це витерпіла". Учасники вимагають звільнити Спірс - "здорову нормальну жінку". Так і кажуть: "Зробіть цю жінку вільною", "Свободу цій жінці", "Треба їй дати свободу".

Нагадаємо, що виступаючи перед судом Брітні Спірс заявила, що страждає від тотального контролю: її змушують працювати на знос, підсаджують на сильнодіючі ліки, не дозволяють народжувати та виходити заміж.

Співачка попросила скасувати опіку, під якою вона знаходиться з 2008 року. Джеймі Спірса призначили опікуном дочки після того, як вона потрапила до психіатричної лікарні через проблеми з алкоголем та наркотиками.

  • Раніше на підтримку Брітні Спірс виступив колишній коханий співачки, музикант Джастін Тімберлейк. Співак вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, та закликає звільнити Брітні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ