RU  UA

Дізнатися

Принц Чарльз розповів, якою знаменитістю був захоплений в юності - вона могла стати принцесою

Барбара Стрейзанд досі залишається однією з улюблених артисток принца

Принц Чарльз розповів про улюблену музику в програмі Hospital Broadcasting Association, і між іншим обмовився про юнацьке захоплення Барбарою Стрейзанд.

Чарльз був зачарований "сліпучим" талантом Стрейзанд і зберіг особливі спогади про їхню першу зустріч, пише Times of London.

Принц Чарльз і Барбара Стрейзанд у 1994 році Фото: Getty Images

"Я завжди був великим шанувальником неймовірно різнобічної американської актриси і співачки Барбри Стрейзанд, - сказав принц. - Ще у 1974 році, коли я служив у Королівському флоті на фрегаті HMS Jupiter, я почув, що вона знімає фільм "Смішна леді" в студії Warner Brothers... Мені пощастило побувати на знімальному майданчику і зустріти її там".

Пісню "Do not Rain on My Parade", яку Стрейзанд виконала у мюзиклі "Смішна дівчина" (1964), Чарльз назвав однією зі своїх найулюбленіших.

Після знайомства на кіностудії британський принц і американська співачка зблизилися. У 1994 році Стрейзанд співала на концерті на підтримку його благодійної організації Prince's Trust. У тому ж році вони відвідали гала-вечір у Лос-Анджелесі, а в 1995 році, через 3 роки після розставання з принцесою Діаною, Чарльз прийняв Барбару у своєму будинку в Глостерширі.

Коли в 2019 році під час концерту в Гайд-парку Барбару Стрейзанд запитали про їхню дружбу, вона сказала: "Якби я правильно розіграла карти, я могла б стати першою єврейською принцесою".

  • Майже 40 років назад принц Чарльз одружився на принцесі Діані. Читайте на theLime, чому їхнє весілля назвали однією з найбільш лицемірних подій в історії королівської сім'ї.
  • Раніше в Лондоні з'явилася перша офіційна статуя принцеси Діани. Принци Вільям і Гаррі відкрили її в день народження матері і випустили зворушливу спільну заяву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются