RU  UA

Дізнатися

Телеведучий Тимур Мірошниченко вакцинувався від коронавірусу: Довго вагався

І розповів про обрану вакцину

Тимур Мірошниченко, який пішов з каналів "Суспільне" та "Україна", і тепер працює на "1+1", прищепився від Covid-19. Телеведучий зробив щеплення вакциною Pfizer, як і всі бажаючі телеканалу.

Як зізнався ведучий в Instagram, він довго вагався, чи варто вакцинуватися. Але, поговоривши з великою кількістю різних фахівців, зважився зробити щеплення.


"Та й непереборне бажання повернути хоч невеличку свободу пересування світом (не тільки куди можна, а куди хочеться), стало мабуть найголовнішим стимулом! - додав Мірошниченко. - А ще дуже хочеться, щоб Україну не накрила нова хвиля восени! Тому що ходити в кіно, на стадіони, фестивалі, в ресторани, гуляти корпоративи та весілля і ще купу-купу всього хочеться не тільки влітку!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир