Лайм

Мадонна заступилася за Брітні Спірс і пообіцяла звільнити її з "в'язниці" опікунства

Співачка порівняла стан Брітні з рабством

Все більше знаменитостей відкрито виступають за звільнення Брітні Спірс з-під опіки батька. Тепер до руху #FreeBritney приєдналася Мадонна, яка порівняла стан 39-річної поп-зірки з рабством.

62-річна співачка опублікувала в Instagram-історіях фото у майці з написом "Брітні Спірс". "Поверніть цій жінці її життя. Рабство скасували так давно! Смерть жадібному патріархату, який століттями чинив так із жінками. Це порушення прав людини! Брітні, ми йдемо, щоб витягнути тебе з в'язниці!" - написала вона.

Мадонна і Спірс разом працювали над піснею "Me Against The Music" у 2003 році. Того ж року на церемонії вручення премії MTV VMA вони влаштували знамените шоу з поцілунком, який облетів ЗМІ по всьому світу.

Нагадаємо, що в 2008 році через проблеми з психічним здоров'ям Брітні Спірс потрапила під опіку батька. Джеймі Спірс отримав повний контроль над фінансами, майном, кар'єрою і особистим життям дочки. Останні кілька років зірка намагається вийти з-під опіки, але поки суд не стає на її бік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео