RU  UA

Дізнатися

Тарас Цимбалюк показав фото з таємного весілля у Карпатах - як виглядали наречений та наречена

Пара одружилася після трьох років стосунків

Через тиждень після таємного весілля з Тіною Антоненко актор Тарас Цимбалюк поділився мальовничими знімками з торжества. Судячи з геолокації, церемонія проходила у Карпатах.

Зірка серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша" опублікував в Instagram серію фотографій, зроблених на святі. Молодята позують на тлі гір та виглядають дуже щасливими, навіть незважаючи на дощову погоду.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Для важливого дня наречена вибрала лаконічну атласну сукню білого кольору з відкритою спиною та шлейфом. Наречений вбрався у класичний чорний костюм, який поєднав з білими кросівками.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас і Тіна одружилися 3 липня, але розповіли про весілля тільки 7 числа. Зірковий візажист опублікувала фотографію, зроблену зі спини і написала, що вийшла заміж за найкращого хлопця у світі. Дату церемонії пара вибрала не випадково: рівно три роки тому в цей день у них зав'язалися романтичні стосунки.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Три роки тому я запросив цю дівчинку на перше побачення і з тих самих пір я почав себе відчувати найщасливішим чоловіком на землі. Можу сказати твердо: цим вчинком я буду пишатися все життя!, - написав Цимбалюк.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Тіна Цимбалюк, для мене величезна честь, що ти стала моєю дружиною. Мій мотиватор, берегиня нашої сім’ї та моя величезна любов. Дякую, моя дівчинка!", - зворушливо звернувся Тарас до Тіни, яка після весілля взяла його прізвище.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

  • Тарас Цимбалюк зробив пропозицію коханій у прямому ефірі шоу "Танці з зірками". Актор був учасником, а візажистка прийшла підтримати хлопця нібито як глядачка. Після свого виступу Тарас запросив Тіну на танцпол, освідчився та вручив каблучку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие