Лайм

У Каннах пограбували Джоді Тернер-Сміт - акторка втратила сімейну реліквію

До зірки серіалу "Анна Болейн" приставили охорону

Акторка Джоді Тернер-Сміт, зірка британського міні-серіалу "Анна Болейн", стала жертвою грабіжників у Каннах. Зловмисники пограбували її номер у готелі Marriott, в якому знаменитість зупинилася на час проведення Каннського кінофестивалю.

Як пише Variety, грабіжники винесли коштовності на десятки тисяч євро. Серед них була й цінна сімейна реліквія - обручка матері Тернер-Сміт.

Видання також уточнює, що пограбування сталося у той час, коли акторка була на сніданку в одному з місцевих ресторанів. Про пограбування вона дізналася лише після того, як виявила, що коштовності зникли - інших слідів проникнення в номер немає. Поліція припускає, що злодії могли потрапити до нього за допомогою ключ-карти.

Фото: Instagram / @jodiesmith

Незабаром після інциденту актрису та її однорічну дочку переселили в готель Majestic, розташований у парі кварталів від бульвару Круазетт, а також приставили до них цілодобову охорону.

"Ніколи не думала, що проведу 2,5 години в поліцейській дільниці в мій останній день в Каннах, але такі от справи", - написала вона в Twitter.

За однією з версій, актриса могла привернути увагу злодіїв золотим кольє та діамантовими прикрасами з лінії Gucci High Jewelry, в яких відвідала одну з прем'єр в рамках фестивалю. Коштовності вона повернула відразу після кінопоказу, але про це зловмисники могли й не знати.

  • 74-й кінофестиваль у Каннах стартував 6 липня і триватиме цього року до 17-го числа. За головну фестивальну нагороду - "Золоту пальмову гілку" - позмагаються 24 фільми, ще 20 картин заявлені в програмі "Особливий погляд", ще сім покажуть поза конкурсом. Раніше ми розповідали про найбільш очікувані з них.
  • Образ Белли Хадід на Каннському кінофестивалі став сенсацією - модель прикрила оголені груди одним лише намистом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава