Лайм

У Олени Кравець зростає маленький син-копія: актриса показала фото дитини

Цього року малюкові виповниться 5 років

Олена Кравець нечасто ділиться у соцмережах сімейними кадрами, тому кожен такий знімок відразу привертає увагу шанувальників. Днями актриса студії "Квартал 95" показала, підрослого синочка, і зібрала майже 20 тисяч лайків.

На фото, опублікованому в Instagram, 4-річний Ваня зображений разом з татом. У підписі до знімку зіркова матуся процитувала розмову батька й сина: "- Пап, а що таке "давня каналізація"? - Може "цивілізація", Вань? - Зараз.. я задумався...".

Сергій Кравець з сином Іваном Фото: instagram.com/lennykravets

Фоловерів потішили слова сина актриси, і вони відзначили, що йому вже пора зайняти місце у "Кварталі". Інші стали гадати, на кого з батьків схожий малюк, і прийшли до висновку, що Ваня - мамина копія.

"Ванюха! Мамина копія", "Гарний, на маму схожий", Син копія Олени, і чоловік красень", "Маленький схожий на маму", "Папа і маленька Лєночка! Такі позитивчики!", "Ваня - маленька копія матусі", - пишуть шанувальники у коментарях.

Нагадаємо, що Олена та Сергій Кравець виховують трьох дітей - 18-річну Машу та двійнят Ваню і Катю, які з'явилися на світ у серпні 2016 року.

Молодші діти Олени Кравець Фото: instagram.com/lennykravets

  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.
  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму та доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували