RU  UA

Дізнатися

Рокери Maneskin випустили відв'язний кліп до хіта I wanna be your slave: відео

Ролик уже збирає свій 5-й млн переглядів на YouTube

Італійський гурт Maneskin, переможці "Євробачення-2021", презентував офіційний кліп до пісні I wanna be your slave, яка за популярністю наздогнала (а, можливо, й перегнала) переможну Zitti e buoni.

І якщо ви були серед тих, хто критикував рокерів за фривольну, як би сказала Катерина Кухар, поведінку, поцілунки на сцені та пристрасть вокаліста до жіночої білизни, кліп I wanna be your slave краще пропустити.

Гурт Maneskin активно виступає за право кожної людини на Землі бути собою, бути справжнім. І нова провокаційна робота - ще один заклик до толерантності та протест проти стереотипів, знятий у стилі 80-х. Фронтмен Даміано Давид знову приміряв жіночу білизну, барабанщик Ітан Торки облизав живіт гітаристки Вікторії, ну і не обійшлося без пристрасного поцілунку хлопців, який наробив у ЗМІ стільки галасу.

  • Біллі Айлиш в новому кліпі до пісні NDA прогулялася серед машин, якими на швидкості керували каскадери. Трек з'явиться на її другому студійному альбомі Happier Than Ever.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ