RU  UA

Дізнатися

Помер фронтмен гурту Metal Church Майк Хоу

Причини смерті музиканта залишаються невідомими

На 56-му році життя помер Майк Хоу - фронтмен американського гурту Metal Church. Про це повідомляється на сторінці металістів у Facebook. Причини смерті музиканта не уточнюються.

Майк Хоу на концерті групи Metal Church Фото: TB Photography & Videography Music & Entertainment

"З глибоким жалем повідомляємо про смерть нашого брата, нашого товариша та справжньої легенди хеві-металу, - йдеться у повідомленні. - Сьогодні вранці Майк Хоу помер у своєму будинку в місті Юрика в Каліфорнії".

Історія Metal Church почалася в Сан-Франциско в 1980 році. За роки існування гурт випустив 12 студійних альбомів і став невід'ємною частиною сіетлської сцени хеві-металу.

Хоу приєднався до Metal Church в 1988-му та залишався вокалістом до розпаду гурту в 1996 році. У цей період металісти записали альбоми Blessing in Disguise та The Human Factor. Пізніше відбувся реюніон гурту і в 2015-му році Хоу повернувся до мікрофона. Після цього музиканти записали ще два диска за його участі - XI (2016) та Damned If You Do (2018).

  • Раніше після тривалої боротьби з хворобою помер музикант Джон Хатчінсон , співавтор хіта Девіда Бові Space Oddity. Він також був учасником трьох гуртів Бові в періоді з 1966-го по 1973-й рік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil