RU  UA

Дізнатися

Дмитро Комаров відреагував на катастрофу літака на Прикарпатті - загинув близький друг ведучого

Ведучий "Світу навиворіт" назвав ймовірні причини аварії

Автор і ведучий проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відреагував на трагедію на Прикарпатті. 28 липня в районі села Шепарівці розбився легкомоторний спортивного літак, за штурвалом якого перебував близький друг Комарова, льотчик, інструктор з багаторічним стажем Ігор Табанюк. В цілому жертвами аварії стали чотири людини.

"Мені складно писати й говорити, - написав телеведучий у Facebook. - Ігор був другом. Він - один з кращих пілотів України. Людина, яка все своє життя, час, сили й енергію віддала авіації [...] Якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією - вона була непоправною. Він 40 років за штурвалом".

Обговорюючи фрагменти відео, на яке потрапив момент падіння літака, Комаров назвав три ймовірні причини аварії: відмова управління або техніки, втрата свідомості або напад, втручання в управління пасажиром. "Ігор, будучи в свідомості, швидкість втратити не міг. Виключено", - вказав він.

До свого посту ведучий додав кілька фотографій з пілотом, а також запропонував підписникам подивитися фільм "Небо", який він зняв з колегами та Ігорем Табанюком. "Згадайте, яким він був..." - додав Комаров.

  • Останнім часом Дмитро Комаров досліджує для свого проекту ліс в різних частинах України. Нещодавно ведучий показав зворотну сторону подорожей, і після цього фото вам не захочеться в ліс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами