RU  UA

Дізнатися

Двійник Дженніфер Еністон прославилася в TikTok і налякала актрису схожістю

Американка дуже вдало спародіювала Рейчел із "Друзів"

Схожість із Дженніфер Еністон зробила американку Лізу Транель популярною в TikTok. Жінка набрала майже 7 млн переглядів завдяки відео, у якому промовляє репліку Рейчел із "Друзів" про звільнення з роботи.

Після того, як схожість Лізи з Дженніфер оцінили користувачі мережі, зірку попросили прокоментувати двійника в новому інтерв'ю InStyle. 52-річна Еністон зізналася, що відео її трохи налякало.

"Мені це надіслав друг, і коли я його дивилася, мене це налякало, - зізналася Еністон. - Вона не зовсім схожа на мене, але з усіх людей, які говорили: "Я виглядаю точнісінько як ти", вона досить близька . Знаєте, іноді ви говорите: "Спасибі", а іноді: "Вау! Дякую!"


  • У травні на стрімінговій платформі HBO Max вийшов довгоочікуваний спецвипуск "Друзі: Возз'єднання". У ньому Дженніфер Еністон і Девід Швіммер зізналися, що романтичний зв'язок Росса і Рейчел був не тільки на екрані.
  • Раніше тренер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, адже вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность