RU  UA

Дізнатися

У Китаї рідне село олімпійської чемпіонки довелося закрити для відвідин через наплив фанатів

14-річна Цюань Хунчань стала зіркою мережі

Село Майхе в Китаї закрили для відвідувачів, оскільки її наповнили фанати стрибунки у воду Цюань Хунчань. 14-річна спортсменка виграла золото на Олімпіаді в Токіо, і з тих пір натовпи людей порушували заходи ковід-безпеки, пише Insider.

Фото: Wikipedia

Цюань отримала армію фанатів після того, як присвятила перемогу хворій мамі, яка кілька років тому потрапила в ДТП. Дівчинка зізналася, що займається спортом для оплати її лікування. "Я хочу заробити достатньо грошей, щоб підтримати її", - сказала Цюань.

Фото: Wikipedia

Історія юної спортсменки зворушила людей, і з тих пір її село перетворилося на місце "паломництва". Особливо настирливими виявилися відеоблогери, які заради переглядів на Weibo деруться на дерева і беруть в облогу сім'ю Цюань. Як повідомляється, люди стежили за будинком чемпіонки, стукали в двері, щоб зробити селфі з її рідними, а деякі намагалися вкрасти джекфрут з її двору.

Перетворення села Майхе на туристичну мекку - не єдиний наслідок перемоги Цюань Хунчань. Коли дівчинка сказала в інтерв'ю, що за роки тренувань жодного разу не була в зоопарку або в парку розваг, сафарі-парк в Гуанчжоу оголосив про безкоштовні абонементи для всіх учасників китайської команди стрибунів у воду.

Інші підприємства та спонсори запропонували дівчинці гроші і подарунки. Її батько, як повідомляється, відмовився від грошових подарунків і подякував людям за їхні "добрі серця".

  • Олімпійський чемпіон Том Дейлі зв'язав светр для собаки прямо на трибуні, і фото спортсмена стало хітом в мережі. В'язання допомагає стрибуну у воду боротися зі стресом.
  • Дивіться також на theLime, як спортсменка програла Олімпіаду в Токіо, але навіть не не встигла засмутитися через поразку. Ще б пак, адже вона стала нареченою!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине