RU  UA

Дізнатися

Переможці "Євробачення-2021" рокери Maneskin зробили кавер на хіт Біллі Айліш: відео

Колектив переспівав пісню Bury a Friend

Італійський гурт Maneskin, який переміг на "Євробаченні-2021", зробив кавер на пісню американської співачки Біллі Айліш Bury a Friend. Рок-версію хіта першими почули глядачі бельгійського фестивалю Ronquières.

Видання NME відзначає , що рокери перетворили "похмуру пісню Айліш, що збиває з пантелику, в щось на зразок рок-гімну". Виступ зняли слухачі концерту та виклали ролик в YouTube.

Bury a Friend з дебютного альбому Біллі Айліш When We All Fall Asleep, Where Do We Go? вийшла 30 січня 2019 року. Композиція була схвалена музичними експертами та мала комерційний успіх.

  • У липні Maneskin презентували офіційний кліп до пісні I wanna be your slave, яка за популярністю наздогнала (а, можливо, і перегнала) переможну Zitti e buoni.
  • Біллі Айліш у новому кліпі до пісні NDA прогулялася серед машин, якими на швидкості управляли каскадери. Трек з'явиться на її другому студійному альбомі Happier Than Ever.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Алексей Завгородний из группы Время и Стекло подтвердил роман с танцовщицей Юлией Сахневич - артист показал романтическое видео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Украину впервые с 2014 года приехала представительница королевской семьи герцогиня Эдинбургская - что известно о ее поездке, фото

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показал новое фото с фронта и сообщил, что сейчас вместе с побратимами защищает город Часов Яр в Донецкой области