RU  UA

Дізнатися

Еллерт несподівано привітав Мішину з річницею - люди нічого не зрозуміли та вимагають пояснень

Олександр опублікував романтичне відео

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт публічно привітав Ксенію Мішину з річницею і назвав "коханою". Шанувальники пари прийшли в замішання, адже ще місяць тому вони розійшлися і про примирення не повідомляли.

Сценарист "Кварталу 95" опублікував в Instagram романтичне відео, яке складається з пам'ятних моментів з актокруою, включаючи фрагменти з проекту. "З річницею, кохана", - написав Еллерт, додавши свій традиційний смайлик - зелене серце.

Публікація швидко зібрала тисячі переглядів і сотні коментарів. Дописувачі не розуміють, що відбувається і вимагають пояснень.

"А що відбувається?", "Стоп! Ви не розійшлися?", "Нічого не зрозуміло", "Народ вимагає пояснень", "Нічого не зрозуміла", "Що відбувається?", "Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво", "І як зрозуміти, разом ви чи ні?", "Аааа, так а в сенсі?! Пояснювальну бригаду в студію. Мозок не зрозумів", - пишуть коментатори під постом.

Ксенія Мішина поки ситуацію ніяк не прокоментувала, лише опублікувала в "сторіз" букет шикарних троянд, який чекав її в гримерці. "Хтось точно знає, якого я зросту", - сказала акторка, стоячи поруч з довгими квітами.

Фото: instagram.com/stories/misha.k.ua

Фото: instagram.com/stories/misha.k.ua

  • Нещодавно Мішина та Еллерт зробили парні символічні татуювання. На ногах акторки та сценариста з'явилися маленькі сердечка - у Ксенії червоного кольору, а Олександр вибрав зелений.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк с женой Дашей Хлистун и двумя детьми живет в Канаде – мужчина говорил, что хотел стать пилотом f-16 в Украине

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Солист группы NAHABA Андрей Науменко полгода служит в Воздушных силах - исполнитель рассказал об обучении и профессии, которую освоил

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Первый полуфинал Евровидения-2024 состоится 7 мая, начало в 22:00 – где можно посмотреть и как проголосовать за фаворита