Лайм

Катя Осадча показала, як виглядає через день після пологів, і фани назвали її мамою року: фото

Ведуча стала багатодітною матір'ю

19 серпня Катя Осадча народила дитину, і вже наступного дня з'явилася на ТБ і в соцмережах. Телеведуча вийшла в прямий ефір "Сніданку з 1+1", а після показалася в Instagram.

Перебуваючи в пологовому, молода мама зробила кілька знімків на тлі повітряних куль і подякувала всім за привітання. "Дякуємо за таку неймовірну кількість привітань! Святкуємо з малюком першу добу його життя", - написала ведуча "Світського життя".

Фото: instagram.com/kosadcha

Всього за пару годин публікація зібрала майже 70 тисяч лайків і сотні компліментів. Шанувальники називають Катерину "героїнею" і "мамою року", адже не кожній вдається так розкішно виглядати одразу після пологів.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Захоплююся вашою силою волі! День після пологів, а вже вид неймовірний і в робочому режимі! Мама року", "Уже в екрані? І з макіяжем - краса!", "Катя, Ви виглядаєте неймовірно, випромінюєте щастя і легкість!", "Виглядаєте отпадно, наче й не народжували", - захоплюються фани в коментарях під постом.

Фото: instagram.com/kosadcha

Малюк з'явився на світ в одному з приватних пологових будинків Києва, о 5 ранку. Юрій Горбунов знаходився поруч і навіть перерізав пуповину. Наразі зірковий тато знаходиться вдома зі старшим сином Іваном та готує будинок до зустрічі з новим членом сім'ї.

  • Ведучий опублікував в Instagram серію милих фотографій, зроблених в пологовому і тепло звернувся до своєї коханої дружини.
  • Напередодні третіх пологів Горубнов і Осадча влаштували "бейбі шауер" і поділилися милими фотографіями свята. На вечірку пара запросила найближчих друзів, в числі яких опинилися і куми - Потап з Настею Каменських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті