RU  UA

Дізнатися

Анджеліна Джолі завела сторінку в Instagram - перша публікація присвячена подіям в Афганістані

За добу на аккаунт акторки підписалися 5 млн користувачів

Акторка і посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі завела сторінку в Instagram. Голлівудська зірка приєдналася до соціальної мережі, щоб підтримати жителів Афганістану після захоплення країни талібами.

У своєму першому пості знаменитість показала лист афганської дівчинки-підлітка, в якому та розповідає, як змінилося життя країни після приходу "Талібану" до влади. А також згадала, як зустрічалася з афганськими біженцями за два тижні до терористичних актів 11 вересня 2001 року.

Фото: Getty Images

"Я була на кордоні з Афганістаном за два тижні до 11 вересня, де я зустріла афганських біженців, які втекли від талібів. Це було двадцять років тому, - пригадує Джолі. - Сумно спостерігати, як афганці знову змушені покинути свої домівки через страх і невпевненість, що охопив їхню країну. Витратити так багато часу і грошей, пролити кров і втратити життя тільки заради цього - це майже неможливо зрозуміти. Спостерігати протягом десятиліть, як з афганськими біженцями - одними з найбільш здібних людей в світі - поводяться як з тягарем, також огидно".

"Як і інші віддані справі, я не відвернуся. Продовжуватиму шукати способи допомогти. І я сподіваюся, ви приєднаєтеся до мене", - зазначила акторка.

На момент написання замітки публікація Джолі зібрала майже 2 мільйони лайків, а на аккаунт підписалися 5 мільйонів користувачів соцмережі.

  • Тим часом суд вирішив п'ятирічну тяжбу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта про опіку над дітьми. Рішення судді не задовольнило 46-річну акторку, і вона продовжуватиме боротьбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии