Лайм

Олена Зеленська з'явилася на врученні нагороди "Національна легенда України" в сукні з відкритими плечима

У мережі обговорюють новий образ першої леді

22 серпня у Маріїнському палаці відбулося перше вручення президентської нагороди "Національна легенда України", довкола якої вже спалахнули суперечки через вшанування Софії Ротару. У заході крім Володимира Зеленського також взяла участь його дружина Олена.

Фото: facebook.com/president.gov.ua

Перша леді з'явилася на заході у світло-блакитній сукні геометричного крою з відкритими плечима. Вечірній образ Зеленська доповнила довгими перловими сережками і білими туфлями-човниками. Фотографії церемонії з'явилися у Facebook Офісу Президента України.

Фото: facebook.com/president.gov.ua

Вбрання Олени Зеленської традиційно зустріло чимало критики. Користувачам мережі здалося, що для офіційного заходу їй слід було б вибрати більш стриману сукню.

Живими легендами, які отримали президентські нагороди, у 2021 році стали 7 українців: співачка Софія Ротару, драматург Юрій Рибчинський, художній керівник ансамблю танцю ім. Вірського Михайло Вантух, художник Іван Марчук, балерина Олена Потапова, тренер Олег Блохін. Посмертно відзнаку присудили композитору Мирославу Скорику.

  • Раніше Олена Зеленська відповіла критикам на зауваження з приводу кросівок у Версалі. Образ першої леді називали недоречним.
  • Також перша леді відповіла на хейт через дорогий одяг. Кажуть, що Зеленська витрачає державні кошти на своє вбрання. Дружина президента запевняє, що це не так.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також