RU  UA

Дізнатися

Dzidzio отримав іменну табличку на "Площі зірок" у Києві - подарунок до 12-річчя гурту

Зірка колективу стала вже 74-ю

У Києві продовжують з'являтися іменні таблички українських артистів. Нещодавно біля ТРЦ "Гулівер" "запалилася" зірка співачки Джамали, а тепер кияни та гості столиці зможуть зробити фото з автографом Dzidzio.

Церемонія відкриття зірки відбулася 10 вересня. Михайло Хома зазначив, що вона стала хорошим подарунком до дня народження гурту - цього року Dzidzio святкує 12-річчя. "Нам дуже приємно!, - написав музикант в Instagram. - Хочу подякувати всім, хто був, є і буде з нами! Ви наші, а ми Ваші!".

Фото: instagram.com/dzidzio

Гурт Dzidzio був створений у 2009 році за підтримки Андрія Кузьменка. Перший успіх музикантам принесло виконання пісні "Старі фотографії" курту "Скрябін". Сьогодні колектив на чолі з Михайлом Хомою виступає в жанрі "комедійного антигламурного попа".

Фото: instagram.com/dzidzio

"Площа зірок" з'явилася в Києві у 2015 році. Як відзначають автори проекту, вона покликана стати гордістю і нагадуванням для кожного жителя та гостя столиці про великі досягнення українців, стимулювати до розвитку міста та нації в цілому. Зірка Dzidzio в цілому стала вже 74-ю та 19-ю у розділі "Музика".

Фото: instagram.com/dzidzio

Фото: instagram.com/dzidzio

  • 23 червня в Києві увічнили гурт The Hardkiss. Відкриття іменної зірки рокерів не могли пропустити численні фанати, які прийшли особисто привітати музикантів та зробити селфі.
  • На "Площі зірок" також є зірки Насті Каменських, Ірина Білик, Олі Полякової, Потапа, Тіни Кароль, а також діячів кіно та спорту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации