Лайм

Компанія заплатить фанату жахів за перегляд найстрашніших фільмів сред існуючих

За тиждень сміливому кіноману доведеться подивитися 13 горорів

Американська фінансова компанія FinanceBuzz запропонувала любителям жахів роботу мрії. Напередодні Хелловіну-2021 обраний щасливчик зможе подивитися 13 найстрашніших фільмів і отримати за це кругленьку суму, пише NY Post.

"Ми дуже хочемо знати, чи викликають високобюджетні фільми жахів сильніший страх, ніж низькобюджетні", - пояснила компанія у прес-релізі.

Фото: кадр із фільму "Паранормальне явище" (2007)

"Аналітикові горорів" належить подивитися і оцінити 13 фільмів, знятих із великим, середнім або низьким бюджетом. Для прикладу, фільм "Паранормальне явище" 2007 року обійшовся творцям всього у 15 тисяч доларів, але його досі регулярно включають у рейтинги найстрашніших фільмів жахів. У порівнянні з ним "Тихе місце 2", зняте за 60 млн доларів, може здатися набагато легшою стрічкою.

Для перегляду фільмів учаснику експерименту дадуть розумний браслет, який буде відслідковувати частоту серцевих скорочень і силу переляку. За таку роботу, яка триватиме тиждень, кандидат отримає 1300 доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників