RU  UA

Дізнатися

Померла учасниця шоу "МастерШеф. Професіонали" Стелла Клименко

Молода дівчина померла від зупинки серця

13 вересня померла кулінар Стелла Клименко, учасниця 3 сезону шоу каналу СТБ "МастерШеф. Професіонали". Про смерть дівчини повідомив її близький друг та колега Микола Люлько, з яким вони разом боролися за перемогу в кулінарному проекті.

"Стелла дівчинка, вічна пам'ять тобі дорога. Вчора батьки, друзі, колеги і я втратили дорогу нам людину", - написав шеф-кухар в Instagram, супроводивши пост серією спільних знімків.

Стелла Клименко Фото: facebook.com/commondevil

"Стелла дівчинка, так я тебе завжди називав. Ти була мені хорошим другом! Ти була прекрасною колегою. Ти наша запальничка. Ми з тобою пройшли багато! За плечима у нас не один день на кухні сотні крутих страв, багато майстер-класів і дуже не легкий проект "МастерШеф". Я до останнього вірив в чудо і чекав тебе сьогодні на роботу! Але ти не прийшла. Стелла, ми тебе всі дуже любимо", - додав він.


Ця новина стала несподіванкою для шанувальників шоу, і вони стали закидати питаннями під постом. Деякі стали припускати, що Стелла померла від ускладнень, викликаних ковідом, оскільки ще на проекті підхопила цю недугу.

Пізніше в коментарях з'явилася мама Стелли, яка підтвердила інформацію про смерть та розвіяла чутки щодо причини. "13 вересня 2021. Зупинка серця. Ніякої корони. Інформація про прощання зі Стелою буде на її сторінці в ФБ", - написала Ольга Клименко.

Стелла з братом і мамою Фото: instagram.com/olya__kli

  • Шеф-кухар і ведучий кулінарних шоу "МастерШеф" і "МастерШеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво взяв участь в проекті СТБ проти гендерних стереотипів і шокував зізнанням, що тричі намагався звести рахунки з життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil