Лайм

74-річного Елтона Джона прооперують після падіння - співак розповів про серйозну травму

Британський співак пошкодив стегно

Елтон Джон оголосив, що отримав серйозну травму стегна. Тепер 74-річний співак потребує операції, оскільки не може рухатися без болю.

Фото: https://www.instagram.com/eltonjohn/

"В кінці літа я невдало впав на тверду поверхню і з тих пір відчуваю сильний біль і дискомфорт у стегні. Незважаючи на інтенсивне фізіотерапевтичне і спеціалізоване лікування, біль продовжує посилюватися і ускладнює рух. Мені порадили якомога швидше зробити операцію, щоб повернутися в колишню фізичну форму і переконатися, що немає довгострокових ускладнень, - йдеться в заяві виконавця в Instagram. - Я проведу програму інтенсивної фізіотерапії, яка забезпечить повне одужання і відновлення руху без болю".

Після одужання Елтон Джон має намір провести своє останнє світове турне, про яке було оголошено ще в 2018 році. Виступ перенесли на літо 2022 року, а вже 22 жовтня співак випустити новий альбом The Lockdown Sessions, записаний під час пандемії за участю Дуа Ліпи, Стіві Вандера, Lil Nas X і Стіві Нікс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків