Лайм

"Моя улюблена Страшко": 8 акторок, які зіграли Настю Глушко в інших країнах

Як виглядали головні героїні в Колумбії, США та інших країнах

Днями в Україні завершилися зйомки серіалу "Моя улюблена Страшко" - української адаптації успішного колумбійського проєкту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Погануля Бетті"). Як відомо, головну роль у фільмі виконала молода акторка Ірина Поплавська. theLime вирішив зробити для вас добірку з актрисами з різних країн, які свого часу також зіграли роль непривабливої співробітниці, яка закохується у свого боса.

Ана Марія Ороско (Колумбія)

Теленовела "Я - Бетті, поганенька" вийшла на екрани телеканалу RCN Televisiоn 25 жовтня 1999 року. Головну роль - Бетті - виконала колумбійська актриса кіно, театру і телебачення Ана Марія Ороско. Серіал був показаний в багатьох країнах, де користувався великим успіхом, в тому числі у всій Латинській Америці. Гримерам довелося неабияк потрудитися, щоб перетворити красуню-акторку в її непривабливого персонажа.

Ана Марія Ороско

Ріки Бліх (Ізраїль)

Ізраїльська адаптація колумбійського серіалу вийшла в 2003 році та називалася "Потворна Есті" ("Esti Ha'mechoeret"). Головну героїню зіграла актриса Ріки Бліх, в образ якої гримери додали не лише брекети, але і висипання на обличчі.

Ріки Бліх

Мона Сінгх (Індія)

У 2003 році також побачила світ індійська версія під назвою "Красуня Хассі" ("Jassi Jaissi Koi Nahin"). Головна героїня Хассі, як і в інших аналогічних телефільмах, - типова "ботанічка", яка не відрізняється умінням одягатися і подавати себе. Головну роль в серіалі виконала Мона Сінгх.

Мона Сінгх

Олександра Нельдель (Німеччина)

Німецька версія популярного серіалу вийшла в 2005 році та мала назву "Закохана в Берліні" ("Verliebt in Berlin"). За сюжетом, молода, але негарна дівчина з небагатої сім'ї на ім'я Лізхен Пленске з передмістя Берліна влаштовується в столичне модне агентство "Kerima Moda" і негайно закохується в свого шефа Давида Зайделя. Головну роль у картині виконала акторка Олександра Нельдель.

Олександра Нельдель

Америка Феррера (США)

В Америці адаптація колумбійського серіалу була вперше показана на екранах ТБ у 2006 році та називалася "Поганенька", або "Поганенька Бетті". Роль Бетті Суарес виконала актриса Америка Феррера. Її героїня носила брекети, мала густі брови і не особливо приділяла увагу макіяжу і одягу. Серіал налічував 4 сезони і користувався шаленою популярністю, а також удостоївся безлічі нагород і номінацій. Зокрема, трьох премій "Еммі" і двох "Золотих глобусів" за кращий комедійний серіал і кращу актрису в комедії в 2007 році.

Америка Феррера

Рут Нуньєс (Іспанія)

В Іспанії серіал "Не народись вродливою" ("Yo soy Bea") виходив із 2006 по 2009 рік. Головну героїню - Беатріс Перес Пінсон - зіграла актриса Рут Нуньєс.

Рут Нуньєс

Жизель Ітіе (Бразилія)

У Бразилії серіал вийшов у 2009 році та мав назву "Красива поганенька" ("Bela, a Feia"). Героїня Жизель Ітіе - Анабель - дуже розумна і компетентна молода дівчина. Але, незважаючи на знання і старанність, вона не може знайти роботу.

Жизель Ітіе

Неллі Уварова (Росія)

Російська адаптація телесеріалу вийшла на екрани в 2005 році та мала назву "Не народись вродливою". Роль головної героїні - Каті Пушкарьової - виконала акторка Неллі Уварова. За сюжетом, Катя - дівчина розумна й освічена, але зовні абсолютно неприваблива. Ця обставина заважає їй знайти хорошу роботу. Волею долі їй вдається влаштуватися секретарем у фірму з виробництва модного одягу "Zimaletto", де вона закохується у свого начальника-красунчика Андрія Жданова.

Неллі Уварова

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято