Лайм

Скільки серій у серіалі "Моя улюблена Страшко" і яку дивитися сьогодні

Глядачі продовжують стежити за перипетіями долі Насті Глушко

В ефірі телеканалу "1+1" продовжують виходити нові серії серіалу "Моя улюблена Страшко" - української адаптації успішного колумбійського проєкту "Betty la fea" або "Ugly Betty" ("Погануля Бетті"). theLime вирішив розповісти докладніше, як довго глядачам доведеться спостерігати за перипетіями героїв серіалу.

За сюжетом, головна героїня (Настя Глушко) влаштовується на роботу в престижну косметичну компанію Bon Visage. Незважаючи на непривабливу зовнішність, її беруть на посаду асистента директора. Настя потрапляє в чужий для себе світ красивих і забезпечених людей, де їй доведеться не тільки позбутися власних комплексів, але й довести всім, що головне в людині - не ідеальна зовнішність і модний одяг із обкладинок глянцевих журналів, а внутрішній світ і прості людські якості: працьовитість і розум, старанність і душевність.

Фото: instagram.com/ya_ne_strashko

Незабаром Настя закохується в свого начальника - Максима Бондаренко, який здається їй недосяжним ідеалом, а з часом і сам Максим починає бачити в Насті щось більше, ніж просто "сіру мишку".

Як відомо, головну роль в серіалі виконала 24-річна актриса Ірина Поплавська, роль її боса - Олександр Соколов. Кохану дівчину головного героя Яніну зіграла 29-річна актриса Дарина Баріхашвілі, а доброго друга і колегу Максима - Андрія - актор Артур Логай, який зараз бере участь в популярному телевізійному шоу "Танці з зірками".

Фото: instagram.com/ya_ne_strashko

Як відомо, прем'єра серіалу "Моя улюблена Страшко" відбулася на телеканалі "1+1" 30 серпня, а виходить він з понеділка по четвер. Причому в перші три дні тижня глядачам показують по дві нові серії, а в четвер - тільки одну.

Творці телесаги оголосили, що всього знято 48 серій. Чи буде другий сезон серіалу "Моя улюблена Страшко" - поки що не відомо.

У вівторок, 21 вересня, глядачі побачать 24-у та 25-у серії. Відповідно, в середу, 22 вересня - 26-у і 27-у, а в четвер, 23 вересня, - 28-у.

До того ж, нові серії можна подивитися раніше, ніж у телеефірі. Для цього на сайті каналу потрібно оформити підписку в рамках проєкту "Дивись першим". Також серіал "Моя улюблена Страшко" можна подивитися в YouTube, куди відео викладають через кілька днів після телепрем'єри.

Фото: 1plus1.ua

  • Раніше ми розповіли, як виглядали акторки, які зіграли роль Насті Глушко в інших країнах.
  • Читайте також на theLime, на які жертви заради ролі в серіалі "Моя улюблена Страшко" пішла актриса Ірина Поплавська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента