RU  UA

Дізнатися

Ілон Маск розійшовся з матір'ю своєї молодшої дитини після трьох років стосунків

Їх розділила робота

50-річний Ілон Маск та 33-річна Граймс (справжнє ім'я - Клер Еліс Буше) розійшлися після трьох років стосунків. Підприємець та співачка більше не пара, але продовжують жити під одним дахом і разом виховувати спільного сина з незвичайним ім'ям X AE A-XII (Екс Еш Ей-Твелв).

Про це повідомляє видання Page Six, посилаючись на самого Маска. За словами мільярдера, вони зі співачкою залишилися в чудових стосунках і продовжують любити один одного.

Фото: Getty Images

Причиною розриву мільярдер назвав те, що їм з дівчиною доводиться жити на два міста: сам він більшу частину часу проводить в Техасі, де займається справами Tesla і SpaceX, а робота Граймс в основному проходить в Лос-Анжелесі.

Втім, канадська зірка разом з однорічним сином все ще живуть разом з Маском - роз'їжджатися вони поки не планують. "Зараз вона [Граймс] знаходиться зі мною, а малюк Екс - в сусідній кімнаті", - додав бізнесмен.

Ілон Маск і Граймс почали зустрічатися у 2018 році. У 2020-му у пари народився син, якого вони назвали X AE A-XII Маск. Основне ім'я дитини - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям та прізвищем, - AE A-XII. Батьки називають малюка просто Х (Екс).

Для мільярдера ця дитина стала шостою, а для виконавиці - первістком.

  • Батьки нечасто публікують знімки сина, але з нагоди свого 33-річчя Граймс поділилася кількома миловидними кадрами.
  • Також співачка розповіла, як їхній з Ілоном Маском син змінив її життя, а також зізналася, що однорічний малюк не називає її мамою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу