Лайм

Співачка Софі Елліс-Бекстор розповіла про зґвалтування в 17 років

Зірка не відразу зрозуміла, що саме з нею сталося

Софі Елліс-Бекстор зізналася, що в 17 років її згвалтував старший чоловік. BBC опублікувало уривок із нових мемуарів британської співачки, в якому вона розповідає про інцидент.

"Я говорила "ні" і "я не хочу", але це не мало ніякого значення. Він займався зі мною сексом, і мені було так соромно. Саме так я втратила цноту, - пише Елліс-Бекстор у книзі "Spinning Plates". - Я відчувала себе брудною, але також невпевненою в своїх почуттях, тому що у мене не було іншого досвіду, з яким можна було б порівняти".

Фото: Getty Images

42-річна співачка розповіла, що музикант на ім'я Джим запросив її в свою квартиру, щоб показати книжки, після чого затягнув у ліжко. За її словами, в 90-х роках зґвалтування асоціювали з агресією, і вона не знала, що секс без згоди також потрапляє в цю категорію.

"Ніхто не притискав мене і не кричав, щоб змусити мене підкоритися. Те, що я бачила і читала про секс у той час, змусило мене повірити, що це не той випадок, - пише зірка. - Мій досвід не був жорстоким. Але мене не слухали. Один з двох людей сказав "так", інший сказав "ні", і той, хто "так", все одно це зробив. Чим дорослішою я ставала, тим різкішим здавався 29-річний чоловік, який ігнорував мене 17-річну" .

Софі Елліс Бекстор - мати п'ятьох синів, і постаралася познайомити їх із концепцією згоди.

"Я хочу виховати уважних, добрих людей, які можуть брати до уваги почуття інших людей. Я хочу, щоб вони активно бажали, щоб і інша людина теж була щаслива, а не просто зупинялася, бо змушена", - пояснила вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято