RU  UA

Дізнатися

Якщо хочеш, щоб все було тихо: Ірина Білик розповіла, яку умову поставила чоловікові при розлученні

Пара була в шлюбі 6 років

У квітні цього року Ірина Білик повідомила, що подала на розлучення з російським режисером та фотографом Асланом Ахмадовим. Місяць тому пара розлучилася, і щоб "все пройшло тихо", співачка поставила чоловікові умову.

В ефірі шоу "Ранок з Інтером", 51-річна артистка розповіла , що вона захотіла, щоб Аслан зняв для неї кліп на пісню "Відпусти", яку вона виконала разом з молодим українським співаком Сергієм Мироненко.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Останнім часом Ахмадов режисирував всі відео і шоу Білик, і співачка вирішила, що розлучення - не привід порушувати цю традицію. "Якщо хочеш, щоб все було тихо, давай зробимо щось гарне, - розповіла співачка. - Він погодився".

"Ми розійшлися тихо. І дуже голосно зняли кліп. Він мені подарував цей кліп, як і все, що він для мене робив. Зараз я їжджу з ювілейним туром Україною, і всі відео, яке глядачі можуть бачити на концертах, зняв мій колишній чоловік. І я впевнена, він ще не раз для мене зніматиме", - зазначила зірка.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов одружилися у 2015 році. У тому ж році у пари народився син Табріз, яку виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві. Велика відстань і стала причиною розлучення пари.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Таарізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Ірини Білик. Співачка разом з 5-річним сином Табрізом оселилася у заміському еко-будинку, який розташований в селі Березівка неподалік від Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии