RU  UA

Дізнатися

На співачку Шакіру та її 8-річного сина напали дикі кабани

Поп-зірка показала наслідки зустрічі з тваринами

Пара диких кабанів в парку Барселони напала на співачку Шакіру та її 8-річного сина Мілана. Зірка розповіла про інцидент в Instagram-історіях, показавши наслідки атаки.

Шакіра з дітьми Сашком і Міланом Фото: www.instagram.com/shakira/

"Подивіться, що два кабана, які напали на мене в парку, зробили з моєю сумкою. Вони забрали сумку в ліс з моїм мобільним телефоном. Вони все знищили", - сказала Шакіра, продемонструвавши розірвану брудну сумку.

Шакіра - одна з багатьох жертв кабанів, які останніми роками все частіше атакують іспанців. Дикі тварини нападають на собак і котів, переслідують людей і зупиняють рух автомобілів.

У міста диких кабанів приваблює харчової сміття, яке викидають люди. Їхня кількість різко зросла не тільки в Іспанії, але по всій Європі. За останніми оцінками, зараз по континентальній Європі бродить близько 10 мільйонів кабанів.

  • Дивіться на theLime, як банда кабанів оточила жінку біля супермаркету і вкрала її покупки. Нахабам вистачило всього 20 секунд, щоб викрасти сумку з ласощами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео