Лайм

У новому промо-відео продовження серіалу "Секс і місто" назвали дату прем'єри

Чекати залишилося недовго

Сервіс HBO Max показав нове промо-відео серіалу "І просто так" (And Just Like That) - продовження "Сексу і міста". У короткому ролику акторка Сара Джесіка Паркер оголошує, коли відбудеться довгоочікувана прем'єра сіквелу.

На кадрах виконавиця ролі Керрі Бредшоу передає глядачам привіт з Нью-Йорка, де відбуваються події серіалу, а в кінці відео повідомляє, що реліз шоу відбудеться в грудні 2021 року.

Серіал "І просто так", в якому буде 10 епізодів, розповість про Керрі, Мірану та Шарлотту, яким тепер за 50 років, але вони все ще дружать і намагаються впоратися зі складнощами в життя. Саманти в сіквелі не буде - акторка Кім Кетрол, яка виконувала її роль, відмовилася від зйомок.

Кадр з серіалу "І просто так" Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Однак, щоб легендарна четвірка подруг не розпадається, автори ввели нову героїню - маму трьох дітей та режисера-документаліста Лізу. Її образ на екрані втілить акторка Ніколь Арі Паркер.

Оригінальний серіал "Секс і місто" був заснований на однойменній книзі Кендіс Бушнелл 1997 року. Прем'єра фільму відбулася на каналі HBO в 1998 році і тривала шість сезонів до 2004 року.

Шоу отримало кілька нагород, включаючи сім премій "Еммі", три премії Гільдії кіноакторів і дві премії Гільдії режисерів Америки. Серіал також надихнув авторів на створення двох фільмів: "Секс і місто" у 2008 році і "Секс і місто 2" у 2010 році. Серія приквелів під назвою "Щоденники Керрі" вийшла в ефір на каналі CW у 2013 році.

  • Раніше в мережі висміяли образ Керрі Бредшоу у продовженні фільму "Секс і місто". Шанувальники серіалу вимагають негайно змінити стиліста.
  • Нещодавно помер актор Віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда Блетч в серіалі "Секс і місто" та його майбутньому перезавантаженні "І просто так".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято