Лайм

Представниця Нідерландів на "Міс світу" відмовилася від участі в конкурсі через вакцинацію

Своє рішення дівчина обмірковувала кілька місяців

Переможниця конкурсу "Міс Нідерланди" не поїде на "Міс світу" в грудні цього року. 21-річна Ділай Віллемнстайн відмовилася від участі в конкурсі через обов'язкову вакцинацію від Covid-19.

Про своє рішення дівчина повідомила в Instagram. "Хочу повідомити вам, що не представлятиму Нідерланди в Пуерто-Ріко, на великій сцені Міс світу. Почасти це пов'язано з обов'язковою вакцинацією, особисто я поки до цього не готова", - написала вона.

Фото: instagram.com/dilayw

Ділай додала, що тепер представлятиме країну на міжнародному конкурсі Ліззі Доббі, яка зайняла друге місце на "Міс Нідерланди".

Після перемоги в національному конкурсі Віллемнстайн зізнавалася, що отримати корону "Міс світу" є мрією всього її життя. Однак їй не відразу сказали, що всі учасниці мають зробити щеплення, щоб поїхати до Пуерто-Ріко.

Фото: instagram.com/dilayw

Ділай обмірковувала своє рішення кілька місяців, але коли потрібно було призначити дату вакцинації, дівчина зрозуміла, що не зможе цього зробити, пише Daily Mail.

В даний час для в'їзду в Пуерто-Ріко досить негативного тесту на коронавірус. Але для відвідування багатолюдних заходів потрібно пройти повну вакцинацію.

  • Представницю України на конкурсі "Міс світу" оберуть 21 жовтня. Національний конкурс "Міс Україна" цього року пройде вже в 30-те. За звання найкрасивішої українки боротимуться 25 учасниць.
  • За перемогу в конкурсі також побореться Аліна Ляшук - учасниця 10 сезону шоу "Холостяк". Як зізналася дівчина, участь в "Міс Україна" було її мрією, до якої вона йшла не один рік

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності