Лайм

Чоловік знайшов радикальний спосіб догодити дружині, якій не подобався краєвид із вікна

Боснієць побудував будинок, який обертається

72-річний боснієць Войін Кусіч виконав бажання своєї дружини Любіци, яка часто скаржилася на краєвид із вікна. Чоловік спроектував і побудував будинок, який може обертатися, пише AP.

Після весілля Войін і Любіца оселилися в простому будинку, де виховували своїх трьох дітей. У той час його дружина вперше захотіла, щоб вікна їхньої спальні були звернені до сонця. Через деякий час після перепланування і ремонту жінка поскаржилася, що "не бачить людей, які входять у двір", і Кусічу довелося все переробляти.

"Мені довелося знести стінку між нашими двома спальнями, щоб перетворити їх у вітальню. Це було дуже складне завдання, знадобилося багато зусиль, але я зробив те, що вона хотіла", - сказав він.

6 років тому один із синів Кусіча одружився, і батьки дозволили йому жити на другому поверсі сімейного будинку, а самі переїхали на перший. Тоді Войін передбачив швидку зміну бажань дружини і зіграв на випередження.

"Щоб не чекати, поки вона знову передумає, я вирішив побудувати новий будинок, що обертається, щоб вона могла його обертати, як їй заманеться", - сказав Кусіч.

Фото: AP

Чоловік спроектував і побудував будинок самостійно, використовуючи електродвигуни та колеса старої військово-транспортної машини.

"Тепер наші вхідні двері теж обертаються, тому, якщо вона помітить у вікні небажаних гостей, вона може повернути будинок і змусити їх піти", - пожартував він.

  • Фанат VHS побудував ув підвалі будинку копію кіоску відеопрокату - він мріяв працювати в ньому з дитинства. Там є сотні фільмів на касетах і навіть олдскульна машина для попкорну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації