Лайм

Дискваліфікована "Міс Україна" збирається повернути титул і корону - дівчина подала до суду

Дівчина вирішила змінити правила конкурсу, які діють вже 70 років

Вероніка Дідусенко, яку дискваліфікували на "Міс Україна-2018", подала до суду на організаторів конкурсу. Дівчину позбавили корони через те, що вона приховала заміжжя і народження дитини, і тепер вона хоче повернути собі цей титул.

Про свій намір Дідусенко повідомила під час прес-конференції, пише ТСН. Вероніка запевняє, що корона її не цікавить, а робить вона це для того, щоб через суд довести - материнство або шлюб не мають бути перешкодою для участі в конкурсі.

Фото: instagram.com/veronika_didusenko

"Мій позов - не про корону переможниці конкурсу краси, він - про права матерів. Ми хочемо, щоб 4 основних конкурсу - "Міс світу", "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" та "Міс Земля" - скасували правила, що дискримінують жінок за їх сімейним статусом", - стверджує вона.

Адвокат Дідусенко назвав дискваліфікацію його підопічної незаконною, оскільки в договорі, який вона підписувала перед початком конкурсу, не було пункту щодо шлюбу та материнства, тому дівчина має всі шанси повернути собі титул.

Фото: instagram.com/veronika_didusenko

А ось Вікторія Кіосе, яка в 2018 році очолювала конкурс краси "Міс Україна", стверджує, що в договорі було зазначено, що учасниця не має бути заміжня і мати дітей - ці правила однакові для всіх конкурсів краси у всьому світі та діють вони вже 70 років.

Нагадаємо, киянка Вероніка Дідусенко виграла конкурс "Міс Україна" у 2018 році. Наступного день з'ясувалося, що дівчина перебуває у шлюбі і виховує сина. Після скандалу переможницю позбавили титулу та корони.

Фото: instagram.com/veronika_didusenko

  • Цього року конкурс "Міс Україна" буде вже 30-м. За звання найкрасивішої українки і можливість представити Україну на "Міс світу" боротимуться 25 учасниць .
  • Тим часом представниця Нідерландів 21-річна Ділай Віллемнстайн відмовилася від участі у міжнародному конкурсі "Міс світу" через обов'язкову вакцинацію від Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття