RU  UA

Дізнатися

Уявляєте Святослава Вакарчука репером? А це вже сталося: слухаємо трек ОЕ і KALUSH "Перемога"

Музиканти здивували несподіваною колаборацією

Гурт "Океан Ельзи" продовжує експериментувати з музичними жанрами. Після проникливої лірики з "Один в каное" музиканти записали спільний трек з реперами KALUSH, і ця колаборація стала однією з найбільш несподіваних.

За словами Святослава Вакарчука, цієї зими він слухав багато хіп-хопу, і в якийсь момент у нього народився речитатив, який в подальшому став приспівом треку "Перемога". Після недовгих роздумів ОЕ вирішили, що найкраще за всіх додадуть до пісні реп-елементів хлопці з гурту KALUSH, і запросили їх до співпраці.

Разом з піснею музиканти представили і кліп, який зняв Максим Ксьонда. "Цe історія про галас, який оточує нас, всередині якого дуже багато людей, які вказують тобі як правильно жити, - розповів режисер виданню "Слух". - Якщо слухати всіх, то не залишається часу на саме життя. Знаходження власного шляху починається з фільтрації "шумів", які входять в тебе".

  • Раніше "Океан Ельзи" і alyona alyona випустили спільний кліп про дітей, які постраждали від війни. В основу пісні "Країна дітей" ліг вірш Сергія Жадана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания