Лайм

Землетрус в Японії викинув на берег кораблі-примари - вони затонули в роки Другої світової

На місцевому телебаченні показали кадр з дрона

Потужний землетрус біля японського острова Іводзіма викинув на берег останки військових кораблів-примар - всі вони затонули в роки Другої світової.

Як уточнює Daily Mail, зараз на березі острова можна розглянути понад 20 різних частин військових судів. Імовірно, вони затонули в 1945 році і до сьогодні залишалися хвилерізами, які загрузли в піщаному дні.

Фото: кадри місцевого телебачення

В'їзд на острів Іводзіма цивільним особам заборонений. США повернули його Японії в 1968 році, після чого на його території створили військову базу Самооборони.

  • Дивіться також на theLime, як у Франції німецький бункер часів Другої світової війни перетворили на готель. Тепер пожити в колишньому оборонному спорудженні нацистів можна за допомогою сервісу Airbnb.
  • Ветеран Другої світової 77 років зберігав фото з дітьми, життя яких ледь не забрав помилково. Нещодавно вони зустрілися, і фотографії їхнього возз'єднання зачіпають до сліз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни