RU  UA

Дізнатися

В Україні оголосили переможницю Нацвідбору на "Дитяче Євробачення" - з чим виступить Олена Усенко

Авторська пісня Олени "Важіль" отримала найвищі оцінки журі та глядачів

24 жовтня в Україні завершився Національний відбір на "Дитяче Євробачення-2021", яке відбудеться в Парижі вже 19 грудня. За підсумками фіналу, переможницею стала 14-річна Олена Усенко з Білої Церкви. На конкурс дівчина вирушить з авторською піснею "Важіль".

Всього в Національному відборі взяли участь 11 учасників з різних міст України. Членами журі цього року виступили продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк, представник України на "Дитячому Євробаченні" минулого року Олександр Балабанов, співачка Alyosha, музичні оглядачі Ігор Панасів та Люба Морозова. Виконавши конкурсну пісню, Олена Усенко отримала найвищий бал від членів журі (52 з 60-ти можливих) і найвищу оцінку від телеглядачів - 11 балів.

Фото: "Суспільне Мовлення"

"Я хочу сказати усім величезне дякую, - прокоментувала Олена підсумки Нацвідбору. - Дякую Олександру Балабанову, тому що перемогою минулого року ти дав мені стимул. Я говорю величезне "дякую" усім членам журі! Моя пісня називається “Важіль”. Важіль - це про ухвалення рішення, рішення бути щасливим".

Відбірковий етап претендентів на "Дитяче Євробачення" транслювався в прямому ефірі телеканал UA: Культура, пісні всіх учасників сьогодні також доступні на YouTube-каналі "Суспільне Культура".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие