Лайм

Ще одна дочка Анджеліни Джолі повторила її образ - цього разу у сукні матері з'явилася Шайло

Актриса заохочує дітей носити речі зі свого гардеробу

Блокбастер "Вічні" за коміксами Marvel продовжує їздити світом, і тепер стрічку представили у Лондоні. Анджеліна Джолі знову з'явилася на прем'єрі з дітьми, і цього разу увагу преси привернула Шайло – біологічна дочка акторки від Бреда Пітта.

15-річна дівчина з'явилася на публіці у сукні Dior з тропічним принтом, яку знайшла у гардеробі матері. У ній зірка з'являлася на прес-конференції фільму "Малефісента: Володарка пітьми" у 2019 році.

Анджеліна Джолі з дітьми на прем'єрі фільму "Вічні" у Лондоні Фото: Getty Images

Правда, Шайло злегка перекроїла оригінальне вбрання своєї зіркової матері, зробивши його більш відповідним до свого юного віку. Дочка Джолі трохи змінила верх і прибрала довжину.

Анджеліна Джолі на прес-конференції фільму "Малефісента: Володарка пітьми", 2019 рік Фото: Getty Images

Захара, яка на прем'єрі "Вічних" у Лос-Анджелесі блищала у напівпрозорій сукні Анджеліни, для нового виходу у світ обрала яскраву лимонну сукню з відкритими плечима. Вів'єн не стала змінювати вбрання і прийшла на прем'єру в тій самій сукні кремового відтінку.

Сини акторки, Меддокс і Нокс, з'явилися на презентації фільму у піджаках та джинсах, а сама Джолі - у розкішному чорно-білому вбранні Valentino, що складався з блузки, спідниці та піджаку.

Прем'єра фільму "Вічні" Фото: Getty Images

"Вічні" - один із популярних коміксів всесвіту Marvel, який розповідає про супергероїв, які таємно живуть на Землі вже кілька тисяч років. Кожен з них має деякі надздібності. Головні ролі у картині виконали Анджеліна Джолі, Джемма Чан, Сальма Хайєк, Кіт Харінгтон та багато інших.

  • Після тривалого судового позову колишнє подружжя Бред Пітт та Анджеліна Джолі отримали спільну опіку над шістьма дітьми. Рішення судді не задовольнило 46-річну акторку, і вона продовжуватиме боротьбу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil