Лайм

Зникла дівчина врятувалася від викрадача завдяки вірусному жесту з TikTok

Жертва викрадення подала сигнал, який розпізнав водій, що проїжджав повз

16-річна американка, яка зникла безвісти, змогла врятуватися від викрадача за допомогою жестового сигналу, який дізналася з TikTok.

Батьки заявили про зникнення дівчини 2 листопада у Північній Кароліні, а через два дні її помітили на задньому сидінні машини в штаті Кентуккі, пише BBC. Відстань між штатами становить понад 700 км.

Фото: CANADIAN WOMEN'S FOUNDATION

Жертва кіднепінгу використала жест, створений для допомоги жертвам домашнього насильства. Її помітив водій, який проїжджав повз, впізнав жест і звернувся до поліції.

"Водій побачив, що пасажирка в автомобілі робить руками жести, які, як відомо із соціальної мережі TikTok, означають "мені потрібна допомога - насильство в сім'ї"", - заявив шериф округу Лорел.

Дівчина розповіла поліції, що її провезли через чотири штати – Північну Кароліну, Теннессі, Кентуккі та Огайо. Пізніше офіцери заарештували 61-річного Джеймса Герберта Бріка, якого тепер звинувачують у незаконному позбавленні волі та зберіганні дитячої порнографії.

Сигнал лиха для жертв домашнього насильства став вірусним у 2020 році. Опинившись у біді, людина піднімає руку долонею назовні, потім загинає великий палець і стуляє поверх нього інші пальці. Його почали популяризувати з початком пандемії для стримування домашнього насильства в період ізоляції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності