RU  UA

Дізнатися

Меган Маркл розповіла про сімейне життя з двома дітьми і показала кумедне фото Арчі

Королівська родина щаслива у США

Меган Маркл дала перше телевізійне інтерв'ю після гучної розмови з Опро Вінфрі в березні 2021 року. Герцогиня Сассекська розповіла Еллен ДеДженерес про своє життя в Каліфорнії після переїзду до США та народження другої дитини.

Фото: Sky News

Всупереч розмовам про те, що принц Гаррі почувається відрізаним від сім'ї і друзів після відмови від королівських обов'язків, Меган сказала, що він любить каліфорнійський спосіб життя і погоду.

"Ми змогли провести багато часу вдома, створити свій дім. Ми просто щасливі, - заявила Меган. - Гаррі-батько - це найпрекрасніше, на що можна дивитися. Хтось сказав нам, що коли у вас є одна дитина, це хобі, а двоє дітей - це вже батьківство. І ми зрозуміли, що це правда. Усі говорять про те, що відбувається з другою дитиною, але ніхто не говорить про пристосування першої, коли з'являється друга".

Також Меган показала рідкісне фото, на якому її син годує курчат у їхньому дворі. Рудий хлопчик у жовтих чобітках і з кошиком уважно дивиться на птахів, і користувачі мережі відзначили, що навіть зі спини він схожий на тата.

Фото: TheEllenShow

Фотографії їхньої дочки Лілібет, яка народилася в липні, поки жодного разу не публікувалися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации