RU  UA

Дізнатися

У віці 124 років померла Франциска Сусано - найстаріша людина у світі

Книга рекордів Гіннеса не встигла вручити жінці почесний сертифікат

На Філіппінах померла Лола Франциска Сусано, яку вважають найстарішою людиною у світі. Їй було 124 роки, і після перевірки документів вона може замінити в Книзі рекордів Гіннеса Жанну Кальман - француженку, яка утримувала рекорд із тривалості життя з того часу, як померла у віці 122 років у 1997 році.

Фото: Facebook

Новина про смерть Сусано з'явилася на офіційній сторінці уряду її рідної провінції у Facebook.

"Наша улюблена Лола Франциска Сусано померла ввечері 22 листопада. Її офіційна заявка про те, що у свої 124 роки вона була найстарішою людиною у світі, зараз підтверджена Книгою рекордів Гіннесса", - йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook

Сусано народилася у вересні 1897 року і була останньою живою людиною у світі, яка народилася в 19 столітті. У вересні Книга рекордів Гіннесса прийняла на розгляд документи жінки, але не встигла офіційно визнати її найстарішою людиною у світі.

Лола Франциска Сусано пов'язувала своє довголіття з відмовою від алкоголю і переважно вегетаріанською дієтою. Щоранку вона грала на губній гармошці, щоб її легені залишалися здоровими та сильними.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео