Лайм

Сергій Притула показав, як проходить вечір у його сім'ї: затишне фото із трьома дітьми

У ведучого підростає син та дві дочки

Сергій Притула - багатодітний батько, і щовечора його вдома зустрічає дитячий сміх. Шоумен виховує трьох дітей: старшого сина від першого шлюбу та двох дочок від другої дружини Катерини Сопельник.

Телеведучий опублікував у Instagram теплу сімейну фотографію, на якій зображені всі його спадкоємці. 13-річний Діма та 4-річна Соломія сидять за столом, а піврічна Стефанія – на руках у татка. "Тато з роботи прийшов! Усі за стіл!", - підписав фотографію зірковий батько.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Дописувачі Притули не пройшли повз затишної публікації, й зробили масу компліментів його сім'ї. "Крутезне сімейство", "Дуже красивий син. Просто дуже-дуже! А дівчатка - ангелочки", "Так тепло на душі від вашого family photo", - пишуть шанувальники у коментарях.

Сергій Притула та Катерина Сопельник, співробітниця Нового каналу, одружилися у 2015 році. Влітку 2017 року в сім'ї Притул народилася перша спільна дитина - дочка Соломія, а у травні 2021-го на світ з'явилася Стефанія. Дмитро народився у 2008 році від першої дружини шоумена Юлії Андрійчук.

  • У червні цього року Сергію Притулі виповнилося 40 років, і діти зробили йому пам'ятний презент. На думку шоумена, це чудовий варіант подарунку для людини, яка має все.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil