RU  UA

Дізнатися

Сергій Притула показав, як проходить вечір у його сім'ї: затишне фото із трьома дітьми

У ведучого підростає син та дві дочки

Сергій Притула - багатодітний батько, і щовечора його вдома зустрічає дитячий сміх. Шоумен виховує трьох дітей: старшого сина від першого шлюбу та двох дочок від другої дружини Катерини Сопельник.

Телеведучий опублікував у Instagram теплу сімейну фотографію, на якій зображені всі його спадкоємці. 13-річний Діма та 4-річна Соломія сидять за столом, а піврічна Стефанія – на руках у татка. "Тато з роботи прийшов! Усі за стіл!", - підписав фотографію зірковий батько.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Дописувачі Притули не пройшли повз затишної публікації, й зробили масу компліментів його сім'ї. "Крутезне сімейство", "Дуже красивий син. Просто дуже-дуже! А дівчатка - ангелочки", "Так тепло на душі від вашого family photo", - пишуть шанувальники у коментарях.

Сергій Притула та Катерина Сопельник, співробітниця Нового каналу, одружилися у 2015 році. Влітку 2017 року в сім'ї Притул народилася перша спільна дитина - дочка Соломія, а у травні 2021-го на світ з'явилася Стефанія. Дмитро народився у 2008 році від першої дружини шоумена Юлії Андрійчук.

  • У червні цього року Сергію Притулі виповнилося 40 років, і діти зробили йому пам'ятний презент. На думку шоумена, це чудовий варіант подарунку для людини, яка має все.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним