RU  UA

Дізнатися

Дружина Віктора Павлика подала до суду на колишню співака за публічні образи

Словесна суперечка переросла в судові розгляди

Конфлікт нинішньої та колишньої дружини Віктора Павлика дійшов до суду. Катерина Репяхова подала позовну заяву з вимогою стягнути з Лариси Созаєвої компенсацію за публічні образи в мережі, зокрема за "нахабну тварюку".

Молода дружина артиста не раз говорила, що засудить "суперницю", і 7 грудня довела, що вона не жартувала. 27-річна Катя опублікувала у "сторіз" фотографію на тлі Дніпровського суду Києва та побажала собі більше "ніколи не зустрічати поганих людей". Для подання позову дівчина обрала символічну дату – свій День янгола.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Скандал між Репяховою та Созаєвою не вщухає вже кілька років, а останні місяці набрав неабиякі оберти. Лариса звинувачує Катерину в тому, що та увела її чоловіка з сім'ї, "хоча той не хотів йти", а також "спокійно готувалася до весілля", коли її син помирав. Крім того, від колишньої дружини співака неодноразово виходили образливі висловлювання на адресу його нинішньої.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Також Созаєва скаржилася на те, що Павлик та Репяхова виганяють її з квартири, де вона жила із сином Павлом, який помер від онкології. Мовляв, молода дружина вирішила відстояти інтереси своєї сім'ї та продати квадратні метри, які артист узяв у кредит у шлюбі з Ларисою та обіцяв виплатити.

Після цього сторінку Репяхової в Instagram стали атакувати боти, хтось хоче знищити її блогерську діяльність. Катерина натякнула на те, що це може бути Созаєва, і та записала відеозвернення, в якому назвала Катю "дивною жінкою" та "нахабною холоднокровною тварюкою". Пізніше відео було видалено.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова із сином Мишком Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Віктор Павлик довго не втручався у конфлікт своїх дружин, а нещодавно звернувся до Лариси, яка "некрасиво" висловилася на адресу його молодої обраниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы