Лайм

Дівчина замовила у ресторані устрицю та отримала цінний подарунок - усередині було 12 перлин

Ось так обід!

Жителька Нового Орлеана (США) вирішила поласувати устрицями та вирушила до місцевого ресторану. Проте вона навіть не підозрювала, що піде із закладу із цінною знахідкою.

Як пише NY Post, 32-річна вихователька дитячого садка Келлі Хілл замовила молюсків, і при спробі проковтнути вміст однієї раковини відчула тверді частки. Дівчина дістала сторонні предмети з рота та почала їх розглядати. Виявилося, що це були перлини, яких вистачить на ціле намисто.

Фото: Chris Granger

Американка покликала працівника ресторану, щоб переконатися, що вона не помилилася. Порахувавши перламутрові кульки, вони були здивовані: в одній раковині було цілих 12 перлин.

"Я сам їх порахував... Я був у шоці", - сказав офіціант, який відкриває близько 2,5 тисячі устриць щодня і знаходить у середньому одну-дві перлини на тиждень.

Келлі, яка виросла в Канзас-Сіті, не любила раніше устриці, але довге проживання на півдні Америки змінило її погляди. А після такої знахідки, мабуть, ці молюски стануть її улюбленою їжею.

Фото: Chris Granger

  • Читайте також на theLime, як пенсіонерка ледь не викинула діамант, який вважала дрібничкою - його вартість шокує кожного.
  • Також ми розповідали, як житель американського міста Дженіва в штаті Нью-Йорк купив старовинний будинок, але навіть уявити не міг, що на горищі на нього чекатиме рідкісна знахідка, яка була недоторканою щонайменше сто років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля