RU  UA

Дізнатися

Настя Каменських розповіла, як привести себе у форму перед Новим роком - поради щодо харчування

Співачка поділилася своїми секретами стрункості

Ще кілька років тому Настя Каменських була володаркою пишних форм і потребувала допомоги фахівців, зате сьогодні співачка стала стрункішою і сама роздає поради щодо схуднення. Нещодавно зірка поділилася комплексом улюблених вправ, а тепер розповіла, як правильно харчуватись, щоб швидко привести себе у форму.

У своєму Instagram 34-річна артистка відзначила, що напередодні свят це питання є вкрай актуальним, оскільки кожна дівчина в новорічну ніч хоче виглядати бездоганно, і вона - не виняток. Настя назвала кілька правил, яким вона завжди слідує перед Новим роком.

Фото: instagram.com/kamenskux

Головне правило - не можна голодувати та різко урізати раціон. Харчування має бути збалансованим, а стрімке скорочення порцій викликає стрес для організму, а від нього, як відомо, зовнішній вигляд точно не покращає.

Друге правило - не можна відразу відмовлятися від солодощів. "Якщо ви щодня їсте солодке, не потрібно одразу прибирати його. Краще замінити некорисні солодощі корисними - фруктами. Але і ними можна перебрати по калоріях. Тому важлива міра. Пару мандарин в день, 1 хурма, жменю винограду (хоч і фрукт, але досить калорійний, тому обережно). А ще, у всіх фруктах теж є цукор, тому їх краще їсти до 16:00", - радить Каменських.

Третє, на що звернула увагу співачка, - прийоми їжі. За її словами, сніданки, обіди та вечері пропускати не можна, а правило "не їсти після 18:00" працює, тільки в тому випадку, якщо ви лягаєте спати о 21:00-22:00. Останній прийом їжі має бути за 3-4 години до сну.

Каменських також порадила дописувачкам частіше харчуватися вдома, адже у закладах страви калорійніші. Або ж завжди просити в офіціанта технологічну карту страв, де вказано їхню харчову цінність.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Раніше Настя Каменських поділилася рецептами своїх улюблених корисних сніданків. Вранці співачка їсть прості та легкі страви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать