RU  UA

Дізнатися

Це зруйнувало мій мозок: Біллі Айліш розповіла, як на неї вплинув перегляд порно у дитинстві

Співачка була максимально відвертою

Біллі Айліш, яка нещодавно заявила, що важко перехворіла на коронавірус, зробила нове зізнання. За словами артистки, перегляд фільмів для дорослих у 11-річному віці погано вплинув на її психічне здоров'я.

19-річна знаменитість не стала приховувати, що в такому юному віці переглянула багато порнографічного контенту. Після чого її мучили нічні кошмари, а "реальність стала спотворюватися". " Я думаю, що порно справді зруйнувало мій мозок. Я почуваюся неймовірно спустошеною через те, що зіткнулася з цим у такому віці", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/billieeilish

"Перші кілька разів, коли я займалася сексом, я не говорила "ні" тим речам, які були не дуже хорошими. Все тому, що я думала, що так і має відбуватися. Я не думала, що це погано. Я думала, так люди і мають займатися сексом", - додала виконавиця.

Зараз Айліш вважає, що доступність порнографічних фільмів у мережі – це велика проблема. За її словами, порнографія спотворює уявлення людини про те, що прийнятно, а що ні. Особливо коли йдеться про підлітків.

Нагадаємо, у 2020 році Айліш стала тріумфаторкою музичної премії "Греммі", здобувши перемогу у чотирьох основних номінаціях: "Пісня року", "Альбом року", "Запис року" та "Найкращий новий виконавець".

  • Раніше Біллі Айліш у сукні з високим розрізом показала секретне тату. Співачка у спокусливому вбранні вразила фанатів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются