RU  UA

Дізнатися

Молодшому синові Віктора Павлика виповнилося півроку - батьки показали милі фото хлопчика

Подружжя святкували цей день з розмахом

15 грудня синові Віктора Павлика та Катерини Репяхової виповнилося 6 місяців. Цього дня подружжя вирішили відволіктися від сімейного конфлікту, й влаштували для малюка святкову вечірку.

Фотографіями зі свята пара поділилася в Instagram. Молода мама показала усміхненого Михасика, якого вбрала "по-дорослому", і написала, що радіє тому, що її сина з дитинства оточують люблячі люди.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Сьогодні зібралися найближчі та кохані люди. Так здорово, що змалечку Мишко бачить, як багато людей його люблять", - написала 27-річна Катя.

На вечірці була хрещена Мишка, яка приїхала з Мукачева, також піврічного хлопчика прийшов привітати 37-річний брат Олександр. Старший син Віктора Павлика з'явився на святі зі своїм сином Давидом і зробив спільне фото з батьком та молодшим братиком.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Віктор Павлик та Катерина Репяхова стали батьками 15 червня. Для 27-річної Каті хлопчик став первістком, а для 55-річного співака – вже четвертою дитиною.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Батьки довго не показували обличчя хлопчика, познайомити з Мишком подружжя вирішило красиво. Через три місяці після народження малюка пара влаштувала сімейну фотосесію, а результатом поділилася у соцмережі. Тепер подружжя регулярно показує малюка у своїх блогах, а нещодавно завели йому особисту сторінку в Instagram.

Фото: instagram.com/mish.apavlik

  • Нещодавно Катерина Репяхова подала до суду на Ларису Созаєву – колишню дружину Віктора Павлика. Молода дружина артиста не раз говорила, що засудить "суперницю", і 7 грудня довела, що вона не жартувала.
  • Віктор Павлик довго не втручався у конфлікт своїх дружин, а нещодавно звернувся до Лариси, яка "некрасиво" висловилася на адресу його молодої обраниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии